Stort og lækkert mødelokale

Stort konferencecenter

Hver eneste dag kører du forbi et stort konferencecenter. Det er en imponerende bygning. Den ligger i naturskønne omgivelser. Du tænker, at de konferencegæster, som kommer til at kede sig under selve konferencen, har de bedste muligheder for lige at smutte udenfor og gå en tur i skoven eller på markerne omkring centeret. Imens du kører ind til byens centrum, kommer du til at fundere over, at det egentlig er mærkeligt, at du aldrig har stoppet op ved konferencecenteret for lige at se det. Sådan indvendigt.

Mødelokaler?

Hvordan fungerer det? Har det mødelokaler der kan lejes på dagsbasis? Eller er det kun til store konferencer? Du beslutter at lægge en formiddag ind i din kalender, hvor du bruger lidt tid på at tjekke konferencecenteret ud. Du har allerede memoreret telefonnummeret til centeret. Det er bare et spørgsmål om at ringe op til det.

Du er kommet ind på dit kontor. Finder en post-it frem og laver en note om, at du skal huske at ringe til stedet med mødelokaler i Allerød. Du tager fat på dagens opgaver. Der er intet hastværk. Du koncentrerer dig og får en masse fra hænderne i løbet af ganske få timer. Dagen går. Du har fri. Men inden du logger ud fra din PC, ringer du op til konferencecenteret. Selvfølgelig må du komme og se det. Du skal bare sige, hvornår det passer dig.

Kom selv og se

Du spørger, om du kan komme forbi i overmorgen. Det viser sig, at det kan du sagtens. Du skal bare være klar over, at det kan blive lidt svært at parkere, fordi de har faktisk en meget stor konference i overmorgen. Men det er måske ideelt for dig at opleve det også.

I laver en aftale: Du skal møde administratoren kl. 11:00. Han skal lige kunne nå at tjekke, at alt omkring konferencen går som det skal. Der skal ikke være fejl i internetforbindelsen. Der skal være styr på køkkenet, der skal stå for catering til gæsterne. Der skal være åbnet for branddøre mv.

Du kunne godt høre under samtalen, at der var adskillige håndværkere i gang. Det undrede dig lidt – lige indtil det gik op for dig, at de sikkert var ved at sætte planchestativer op, så konferencens udstilling kan blive sat op allerede i løbet af eftermiddagen og aftenen.

Styr på sikkerheden

Du kunne også godt høre, at der er styr på det her med sikkerhed i forbindelse med, at der kommer mange mennesker på besøg i centeret. Dine tanker om centeret er positive. Du glæder dig til at se det. Har det gode mødefaciliteter? Du kunne måske godt selv finde på at anbefale det til hende, der står for at arrangere alle de møder, som I har med forretningsforbindelser fra udlandet.

Hov, der var noget, du ikke fik spurgt administratoren om: Har de mulighed for at sikre, at tolke får gode arbejdsforhold under et møde eller en konference. Det er noget, du lige laver en note om. Du skal huske at spørge om det.

Du lægger en besked i kalenderen om, at du er ude af huset i overmorgen – du skal kigge på mødefaciliteter i Allerød.

Eric

Eric er en erfaren publicist med en bred baggrund i journalistisk og musisk verden.

View all posts by Eric →