frederiksberg

Frederiksberg

Nå. Du har været ude at rejse? Det lyder da fint. Kunne du måske lige fortælle os lidt om, hvorfor du bare tog afsted, i 4 dage – uden at give os besked? Ok, et maratonløb. Det autentiske. Vil det sige, at du rejste til Athen for at deltage i et maratonløb dernede? Aha. Ja, vi kan jo ikke sige andet end, at det var da flot, at du gennemførte verdens hårdeste maratonløb. Men vi vil dog også lige tilføje, at du skal lige give os besked, inden du tager afsted til næste maratonløb – et eller andet sted ude i verden. Og ja, vi er lidt bekymrede. Det skal du lige have at vide. Vi er bekymrede for sikkerheden.

Sikkerhed er vigtig

Vi ved jo godt, at de er ret gode til det der med antiterrorisme i Grækenland. Men er de også det i fx, Berlin? Det, jeg prøver at sige, er, at din taske, med nøglerne til virksomheden her, måske ikke er sikkert forvaret, imens du løber dine 42,195 km. Vil du være sød, lige at overveje det, næste gang du tager fri for at løbe de der ekstreme afstande – under ekstreme forhold. Hvordan gik det i øvrigt? Fik du en personlig rekord? Eller hvordan? Og ja, husk lige, at her hjemme på Frederiksberg, har vi også idrætsdage, hvor vi løber. Du kunne måske overveje at deltage i vores næste arrangement? Vi har en halvmaraton på programmet, samtidigt med kortere distancer.

Den lokale låsesmed på Frederiksberg

Vi forventer, at her vil være mange deltagere. Og ja, vi har da også allieret os med en låsesmed på Frederiksberg – ham her, som vil stille personale til rådighed – gratis – sådan som en slags sponsor. Hans personale vil dels holde øje med tasketyve. Han lover dog ikke, at de vil kunne spotte alle. Der vil være mange ude på spil, på sådan en festdag. De vil dog også kunne træde hurtigt ind ude på Frederiksberg, hvis der skulle være brug for, at de kommer og åbner en dør. Det er det, hans personale primært er trænet til. Vi har sådan set også spurgt låsesmeden på Frederiksberg, om han selv kunne tænke sig at løbe et maraton. Det har han afvist. Han bruger dagligt en masse kræfter på at løbe rundt til klienter.

Gode grunde

Så det der med også at bruge en weekend på at løbe, er ikke lige hans store ønske. Nej, han har fortalt os, at han sponsorerer vores event, fordi han gerne vil gøre lokalbefolkningen opmærksom på, at hvis de har glemt lige at få omkodet låsene efter indflytningen, så er han parat til at hjælpe dem – meget hurtigt. Og han ved af erfaring, at når der sker store events i et område, så er der også lidt flere indbrud i det område. Det vil han gerne være med til at forebygge imod. Derfor tilbyder han også sin service med omkodning af låsene med en stor rabat – hvis du booker tid hos ham i dag, hvor du ellers bare er tilskuer til maratonløbet. Det er et godt tilbud. Og du bør bestemt overveje det. Og handler det bare om et tjek af dine låse, så få det planlagt.

Eric

Eric er en erfaren publicist med en bred baggrund i journalistisk og musisk verden.

View all posts by Eric →