Fart sælger

Du har lige lanceret et nyt site for en af dine kunder. Du elsker det her med at bygge websites, og har efterhånden fået bygget en ret stor kundekreds op. De er meget glade for det arbejde du gør for dem, og de ved, at opstår der et problem på sitet, så vil du løse det. Hurtigst muligt. Nu er det bare sådan, at du igennem de sidste mange år har søsat mange sites. Nogle af dem er ved at være ret sløve i det. Det er som om, at de ikke er hurtige nok.

Kunderne hopper fra

Du kan se i de statistikker, du får, at nogle af de gamle sites oplever, at de besøgende springer bort fra dem ret hurtigt. Dette er ikke et godt tegn – hverken for din kunde eller for dig. Det er et dårligt tegn for din kunde, fordi – helt konkret – han vil miste salg. Et dårligt tegn for dig? Ja, du risikerer at miste en god kunde. Du har derfor besluttet at tilbyde nogle af dine kunder en gratis hastighedsoptimering. Du har nemlig en mistanke om, at nogle af de ældre sites ikke bliver renset for tunge filer, som slet ikke er nødvendige længere.

Hurtige hjemmesider sælger bare mere

Der findes jo en hel del nye apps, som kan komprimere filer, så hele sitet bliver hurtigere for en besøgende at bruge. Og det er meget vigtigt, at et site er meget hurtigt i dag. Vi er jo utålmodige. Når vi vil handle på nettet, så sker det jo ofte her og nu. Der er ikke noget med, at vi lige skal tænke os om en ekstra gang. Og tager det for lang tid inden fx et billede af produktet, vi gerne vil købe, loader, ja så kan det være, at vi hopper væk fra det pågældende site. Derfor skal sitet jævnligt have en grundig hastighedsoptimering. Læs mere om hastighedsoptimering af hjemmesider her.