Elbiler og rust?

Den er helt galt med klimaet. Det har ikke regnet. Og efter årstiden, så er her lidt unormalt varmt. På den ene side kan vi sige, at det er rimeligt godt her i disse tider, hvor energipriserne er røget helt op i uhørte lejer. På den anden side, så kan vi nok se frem til, at vi får nogle store regnskyl – med oversvømmelser i kældre og lavtliggende bebyggelser. Og de der kæmpe storme, som vi vil få vil da heller ikke være helt uden nedbør. Det er også dem, der ofte medfører de store skift i temperaturen. Så vi må vist forberede os på en voldsom vinter. Og vi skal ikke kun forberede os selv.

Er din bil klar?

Vi skal også forberede vores bil, så den kan klare de udfordringer, der måske kommer. Det vil være super, hvis vi alle kunne sørge for at få bilen sendt til undervognsbehandling, inden nedbøren sætter ind. Det kan vi dog ikke. Og det kan vi ikke, fordi alle er klar over, at en bil, der har fået undervognsbehandling, er en sikker bil. Det er simpelthen ikke til at opdrive en tid hos et servicecenter indenfor den næste måneds tid. Og det skal jo helst ske indenfor de kommende par uger. Vi kan jo ikke regne med, at vi bliver ved med at få skønne efterårsdage med lunt og solrigt vejr.

Undervognsbehandlingen

Jo, selvfølgelig kan det sagtens tænkes, at du kan finde et tid, hvor du kan få din bil til undervognsbehandling i Odense. Men bor du i Odense? Og vil du virkeligt køre til Odense, bare for at få bilen undervognsbehandlet? Ok, måske kan du kombinere det med nogle ærinder i Odense. Men hvad nu, hvis du bor i København eller Aarhus og bare ikke kan finde et servicecenter, der har tid til at behandle din bil. Skal du så virkeligt køre din bil til undervognsbehandling på Fyn? Hvordan kan du argumentere for, at det vil være den rigtige beslutning? Altså udover den der med sikkerheden? Kan du retfærdiggøre, at du bruger benzin og tid på turen til Fyn? Hvis du kan, så er det fint. Hvis du ikke kan, så må du vente, til dit nærmeste servicecenter har tid til at undervognsbehandle din bil. Også selvom det kan tage nogle uger. Du kommer i køen – og du mister ikke din plads i den. Det vigtige er, at du skal være ekstra forsigtig i trafikken, hvis der er regnvåde veje og hvis der er glatte veje, fordi de nedfaldne blade ligger der og danner klister. Og det allervigtigste er, at du sørger for, at din bil får den bedste undervognsbehandling.

Hybridbiler og elbiler ruster

Husk, at både elbiler og hybridbiler skal undervognsbehandles! Så skynd dig at få booket tid hos dit servicecenter. Du vil være taknemlig, når du har gjort det. Og hvem ved, det kan være, at der er en kunde, der må aflyse af en eller anden grund. Så kan det jo godt tænkes, at du kan få din bil undervognsbehandlet lidt tidligere, end du først havde regnet med. Folkene fra servicecenteret vil jo ringe dig op, hvis der kommer et afbud.

Eric

Eric er en erfaren publicist med en bred baggrund i journalistisk og musisk verden.

View all posts by Eric →